Contact Service
Service auto, vulcanizare, spalatorie, tractari auto, vanzari piese auto, reparatii cutii automate
Autoturismul dumneavoastra este un bun care necesita foarte multe investitii in timp, pentru a reduce cheltuielile in cazul efectuarii anumitor reparatii este recomandat sa aveti o asigurare casco care sa acopere cheltuielile de reparatie in cazul in care ati fost implicat intrun accident rutier.

SERVICE AUTO GENERAL va ofera posibilitatea de a incheia o asigurare obligatorie sau CASCO la cel mai mic pret de pe piata.

Va punem la dispozitie posibilitatea de a incheia o asigurare obligatorie sau CASCO sau RCA cu majoritatea asiguratorilor din Romania.

ASIGURARI AUTO
- asigurare obligatorie de tip RCA
- asigurare de tip CASCO
- carte verde

Conform legislatiei in vigoare, trebuie sa stii ca limitele de despagubire pentru 2012 sunt acordate de asiguratori pentru daune produse pe teritoriul Romaniei sunt stabilite de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor astfel:
pentru pagube materiale - 1.000.000 EUR/eveniment;
pentru vatamari corporale si deces - 5.000.000 EUR/eveniment;

Polita RCA este valabila atat pe teritoriul Romaniei cat si al statelor membre ale Spatiului Economic European.

Piese Auto

Piese Auto
Acum puteti achizitona piese auto direct de la noi. Vindem piese auto la preturi mici, calitate maxima. Piese de calitate pentru masina ta.

Cutii Automate

Reparatii cutii viteze automate
Reparam cutii de viteze automate de orice tip la preturi foarte avantajoase fara concurenta. Oferte de nerefuzat, sunati acum.